Carnaval

Carnavalsmiddag in Ahoj Tuitjenhorn: Een feest voor jong en oud!

Kom en vier de start van het carnavalsseizoen met ons tijdens de gezellige kindercarnavalsmiddag in Ahoj Tuitjenhorn! Op vrijdagmiddag, toveren we Ahoj Tuitjenhorn om tot een feestelijke plek vol entertainment, plezier en kleur. Deze middag is een evenement voor alle leeftijden – van de jongste feestvierders tot opa’s en oma’s.

Wat kun je verwachten?

Onze Carnavalsmiddag zit boordevol activiteiten en optredens die gegarandeerd een glimlach op je gezicht toveren. Van live muziek en dansoptredens tot leuke spelletjes, schminken, glittertattoos, photobooth en natuurlijk de verkleedwedstrijd – er is voor iedereen wat te beleven. Kom verkleed in je mooiste carnavalsoutfit en maak kans op leuke prijzen!

Geniet van heerlijke hapjes en drankjes terwijl je samen met vrienden, familie en dorpsgenoten het carnavalsfeest inluidt. Er zijn speciale kinderactiviteiten en entertainment, zodat ook de kleintjes volop kunnen genieten van de feestvreugde.

Dus: trek je mooiste carnavalskostuum aan en kom naar Ahoj Tuitjenhorn voor een onvergetelijke middag! We kijken ernaar uit om samen met jou te feesten! Ook presenteren we elk jaar een jeugd prins en prinses. Zit jij in groep 5,6,7, of 8 en lijkt het je leuk? Meld je dan alvast aan via carnavaltuitjenhorn@gmail.com

Praktische informatie:

  • Datum: Vrijdag 7 februari 2025
  • Tijd: Van 15:00 tot 17:30 uur
  • Locatie: Ahoj Tuitjenhorn
  • Doelgroep: Alle leeftijden
  • Aanmelden: Niet nodig, kom gewoon langs en feest mee!

 

Organisatie carnaval: cv de Bazzeroeters

Bianca de Boer, Esther Quaedflieg, Renée Beemsterboer en Joke Stroet

Voor vragen kun je een e-mail sturen naar carnavaltuitjenhorn@gmail.com kun je contact opnemen via de facebookpagina: carnavaltuitjenhorn of instagram: cvdebazzeroeters .