Over Stichting Jeugd Tuitjenhorn

Over Stichting Jeugd Tuitjenhorn

Stichting Jeugd Tuitjenhorn is opgericht in 2015 door Monique Karsten met als doel om in Tuitjenhorn activiteiten te organiseren voor alle basisschool kinderen in ons dorp. Wat begon als een initiatief om kinderen samen te brengen en te vermaken, is uitgegroeid tot een dynamische en bloeiende stichting die tal van evenementen organiseert en ondersteunt.

Onze geschiedenis

Monique Karsten zag in 2015 de behoefte aan georganiseerde activiteiten voor kinderen in Tuitjenhorn en besloot Stichting Jeugd Tuitjenhorn op te richten. Het eerste evenement dat we organiseerden, was de Griezeltocht;  een spannende avond vol avonturen en griezelige verrassingen.

Uitbreiding van activiteiten

Na het succes van de Griezeltocht, volgde al snel Timmerdorp. Dit evenement, waarbij kinderen hun eigen hutten bouwen, werd meteen een groot succes en groeide uit tot een jaarlijkse traditie. Beide evenementen werden geliefd onder de kinderen en hun ouders, en motiveerden ons om verder te kijken naar andere mogelijkheden.

Sinds 2024 hebben we ons activiteitenaanbod uitgebreid door een samenwerking met Sportweek Warmenhuizen. Met het Sportweekend voor tieners van 12-16 jaar, dat als een voorproefje dient voor de jaarlijkse Sportweek in Warmenhuizen, is dit onze 1e activiteit voor de jeugd die op het voortgezet onderwijs zitten.

Onze structuur

In Tuitjenhorn zijn nog vele andere activiteitengroepen actief, zoals het Oranjecomité, de carnavalsvereniging en de organisatie van de kermisviswedstrijd die ook activiteiten voor de basisschool jeugd uit Tuitjenhorn organiseren. Ieder van hen heeft een eigen organisatieteam dat zich richt op de planning, uitvoering en evaluatie van hun specifieke evenement.

Doordat de activiteiten georganiseerd worden voor dezelfde doelgroep, ontstond het idee om intensiever te gaan samenwerken. Momenteel zijn we uit het inventariseren op welke vlakken we elkaar kunnen versterken.

Onze missie

Onze missie is om een nog breder scala aan activiteiten te bieden die de jongere en oudere jeugd van Tuitjenhorn en omstreken samenbrengt, verbindt maar vooral veel plezier geeft.

Contact en deelname

Wil je meer weten over onze stichting, of wil je je aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op via info@jeugdtuitjenhorn.nl. Voor deelname aan een specifiek evenement, kan je onder de betreffende button op deze website meer informatie vinden.

Samen maken we van Tuitjenhorn een bruisende plek vol activiteiten en plezier voor de jeugd!