Kermis Tuitjenhorn

Tijdens de Tuitjenhorner kermis op zaterdag organiseren we de spectaculaire activiteit “De Alleskunner”. Deze ludieke en uitdagende wedstrijd draait om teamverband en plezier, waarbij teams van klas 1 t/m 4 van het voortgezet onderwijs en iedereen van 16 jaar en ouder tegen elkaar strijden. Welk team mag zich aan het einde van de dag Alleskunner 2024 noemen?

Kermis 2024: Wie kroont zich tot Alleskunner 2024?

Wat kun je verwachten?

Ludieke spelletjes: Bereid je voor op een middag vol lachen, gieren en brullen! De Alleskunner bestaat uit een reeks grappige en uitdagende spelletjes. Elk team voert deze spellen uit met zes spelers per keer, en de spellen testen behendigheid, slimheid, lenigheid en soms ook puur geluk.

Twee poules: We hebben twee poules – één voor teams uit klas 1 t/m 4 van het voortgezet onderwijs en één voor iedereen van 16 jaar en ouder. Elk team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 9 personen.

Gezellige nazit: Na een paar uurtjes vol competitie en hilariteit, sluiten we af met een gezellige nazit. DJ Bo zorgt voor een echt kermisgevoel en maakt de dag compleet.

Praktische informatie:

  • Datum: 14 september 2024
  • Tijd: 14:30 aanvang, 15:00 uur start
  • Locatie: Voetbal- en handbalveld Hollandia-T
  • Leeftijdsgroep: Klas 1 t/m 4 voortgezet onderwijs en 16 jaar en ouder
  • Aanmelden: Als team via onderstaande button

Zorg dat je erbij bent en doe mee aan De Alleskunner! Vorm een team met je vrienden, buren, collega’s of familie, meld je aan en maak kans op de titel “Alleskunner Tuitjenhorn 2024”. Het belooft een onvergetelijke dag te worden vol plezier, competitie en kermisgezelligheid.

Aanmelden

Organisatie Kermisactiviteit

Organisatie kermisactiviteit:

Mark Hooglugt, Monique Karsten, Joris Kruijer, Floor Groenland

Voor vragen kun je een e-mail sturen naar info@jeugdtuitjenhorn.nl of kun je contact opnemen met één van de bestuursleden van Stichting Jeugd Tuitjenhorn.