Koningsdag

Koningsdag: Een dag vol feest en vreugde!

Koningsdag wordt in Tuitjenhorn groots gevierd met een dag vol activiteiten en plezier voor jong en oud. Van ’s morgens vroeg tot in de middag bruist ons dorp van de festiviteiten. Iedereen is welkom om deel te nemen aan de feestelijkheden en samen te genieten van deze bijzondere dag.

Wat kun je verwachten?

Ochtend:

Feestelijke opening: De dag begint traditioneel met een feestelijke opening bij het St. Jozefpark, waar we samenkomen met onze oudere dorpsgenoten om samen de feestdag te beginnen.

Spelletjes en sport: Voor alle kinderen zijn er allerlei leuke spelletjes en activiteiten georganiseerd. Voor de kinderen van 6 t/m/ 14 jaar is er tevens een panna toernooi.

Middag:

Vrijmarkt: In de middag verandert de Dorpsstraat in een bruisende vrijmarkt. Hier kunnen kinderen en volwassenen hun eigen spulletjes verkopen en snuffelen tussen de kraampjes op zoek naar leuke vondsten. Een mooie gelegenheid om weer eens op te ruimen en oude spullen een nieuw leven te geven.

Finales en optredens: terwijl de vrijmarkt in volle gang is, worden de finales het panna toernooi op de vrijmarkt, voor Café de Vriendschap gespeeld.

Praktische Informatie:

  • Data: 27 april
  • Tijden: Vanaf 09:00
  • Locatie: Diverse locaties in Tuitjenhorn
  • Leeftijdsgroep: Spelletjes en panna toernooi: 0 tot 14 jaar
  • Aanmelden: Voor de spelletjesochtend is aanmelden niet nodig.
    Voor het panna toernooi kun je je opgeven in een team van twee. Info hierover volgt t.z.t

Koningsdag in Tuitjenhorn is een dag voor het hele gezin. Of je nu meedoet aan de spelletjes, deelneemt aan het panna toernooi, of gewoon geniet van de sfeer op de vrijmarkt, er is voor iedereen wat te beleven. Een dag vol vreugde en gezelligheid

Foto Galerij

Organisatie Koningsdag

Organisatie Koningsdag: Oranjecomité

Jacco Felius, Diana Tijm, Kees van den Berg, Fred Duineveld, Linda de Pee, Shanna Bosman, Jill Tamis, Jelle Beemsterboer

Voor vragen kun je een e-mail sturen naar info@jeugdtuitjenhorn.nl of kun je contact opnemen met één van de bestuursleden van Stichting Jeugd Tuitjenhorn.