Timmerdorp

Timmerdorp op woensdag 28 en Donderdag 29 augustus 2024

Het is weer tijd om de hamers te laten klinken en de creativiteit te laten stromen, want Timmerdorp 2024 staat voor de deur! Bereid je voor op twee onvergetelijke dagen vol plezier, teamwork en het bouwen van de meest fantastische bouwwerken.

Datum: woensdag 28 en donderdag 29 augustus
Tijd: 09.00 – 14.30 uur
Locatie: Terrein van IJsclub SIS

Timmerdorp is bedoeld voor kinderen die dit schooljaar in groep 4 t/m 8 zitten en wonen in Tuitjenhorn of naar school gaan in Tuitjenhorn. Ook organiseren we op donderdagochtend weer een snuffelstage van 10.00 -12.00 uur voor kinderen die momenteel in groep 3 zitten.

Inschrijving kan van 22 t/m 24 mei a.s. op deze website.

Let op: Als u kind deelneemt aan timmerdorp dient u minimaal 1 dag beschikbaarheid aan te geven als hulpouder bij inschrijving.

We kijken er naar uit om samen met jullie weer een fantastisch Timmerdorp te bouwen vol creativiteit, teamwork en plezier!

Groepsindeling 2024
Groepsindeling Timmerdorp 2024

Groepsindeling Timmerdorp 2024

Op woensdag 28 en donderdag 29 augustus is het weer tijd voor het jaarlijkse Timmerdorp! De inschrijfperiode is inmiddels voorbij en de teamindeling is gereed. We kunnen niet wachten om samen met jullie twee fantastische dagen te beleven. Controleer de teamindeling We willen iedereen vragen om goed naar de teamindeling te kijken. Het is belangrijk dat je controleert waar je bent ingedeeld, vooral als je bent ingedeeld als hulpouder. Graag zelf een hamer, zaag, nijptang meenemen en denk aan dichte schoenen (verplicht voor iedereen) en een veiligheidsvestje. Afbreekploeg Onderaan de groepsindeling vind je ook een lijst met namen van ouders die zijn ingedeeld voor de afbreekploeg. Voor deze taak hebben we het liefst vaders vanwege de benodigde mankracht. Jullie hulp is onmisbaar om na het evenement alles netjes en snel op te ruimen. Huisreglement Daarnaast willen we iedereen vragen om het huisreglement goed door te nemen. Het is belangrijk dat iedereen op de hoogte is van de regels om ervoor te zorgen dat Timmerdorp veilig en plezierig verloopt voor alle deelnemers. We waarderen alle hulp enorm en willen jullie alvast bedanken voor jullie inzet en enthousiasme. Samen maken we van Timmerdorp 2024 weer een onvergetelijk evenement voor alle kinderen! Praktische informatie: Datum: Woensdag 28 en donderdag 29 augustus Locatie: Terrein van IJsbaan SIS Tijd: woensdag van 09.00 uur- 14.30 uur. Donderdag van 09.00 – 14.00 uur Bezoek: Op de donderdag om 14.00- 14.45 uur zijn ouders, broers/zussen, opa’s/oma’s welkom om de hutten te komen bekijken.

Meer lezen
Aankondiging: Timmerdorp 2024!

Aankondiging: Timmerdorp 2024!

Het is weer tijd om de hamers te laten klinken en de creativiteit te laten stromen, want Timmerdorp 2024 staat voor de deur! Bereid je voor op twee onvergetelijke dagen vol plezier, teamwork en het bouwen van de meest fantastische bouwwerken. Datum: woensdag 28 en donderdag 29 augustus Tijd: 09.00 – 14.30 uur Locatie: Terrein van IJsclub SIS

Meer lezen

Timmerdorp: Bouw je eigen avontuur!

Aan het einde van de zomervakantie komt ons dorp tot leven met het jaarlijkse Timmerdorp! Op de laatste woensdag en donderdag van de vakantie nodigen we alle jonge bouwliefhebbers uit om twee dagen lang te timmeren, bouwen en creatief bezig te zijn. Dit evenement is dé kans voor kinderen om hun eigen hut te ontwerpen en te bouwen, precies zoals zij het willen.

Wat kun je verwachten?

Met hamer en spijkers in de hand gaan de kinderen aan de slag om hun droomhut te creëren. Samenwerken, fantasie en handigheid staan centraal in dit leuke en leerzame evenement. En natuurlijk wordt er tussendoor ook volop gespeeld en plezier gemaakt!

Op de tweede dag organiseren we ’s morgens voor de kinderen uit groep 3 een unieke snuffelstage. Ze gaan iets leuks knutselen, uiteraard met hamer en spijkers, mogen de hutten bekijken die gebouwd zijn en vertrekken met een volle buik weer huiswaarts.

Aan het einde van de tweede dag, nodigen we alle ouders, opa’s en oma’s uit om de prachtige creaties te komen bewonderen. Het is altijd een feest om te zien wat de kinderen in twee dagen hebben neergezet!

Praktische informatie:

  • Data: Laatste woensdag en donderdag van de zomervakantie
  • Tijden: Van 09:00 tot 14:30 uur (snuffelstage donderdagochtend van 10.00 – 12.00 uur)
  • Locatie: Terrein van IJsclub SIS
  • Leeftijdsgroep: Groep 4 t/m 8 (snuffelstage kinderen uit groep 3)
  • Aanmelden: In mei zijn de aanmelddagen. Zie voor info elders op deze website

Zorg ervoor dat je je kind aanmeldt voor dit geweldige evenement. Laat ze hun innerlijke bouwer ontdekken en twee onvergetelijke dagen beleven in het Timmerdorp!

Foto galerij

Aftermovie 2021

play

Aftermovie 2018

play

Organisatie Timmerdorp

Organisatie timmerdorp:

Leonie Weelinck, Brenda Tesselaar, Sander De Moel, Martijn Borst en Richard Pot

Voor vragen kun je een e-mail sturen naar info@jeugdtuitjenhorn.nl of kun je contact opnemen met één van de bestuursleden van Stichting Jeugd Tuitjenhorn.

 

Martijn Borst

Bestuurslid

Richard Pot

Bestuurslid

Brenda Tesselaar- Vermeer

Bestuurslid

Leonie Weelinck- Dekker

Bestuurslid