Griezeltocht

Griezeltocht: Durf jij het aan?

In de duisternis van januari organiseren wij onze jaarlijkse Griezeltocht, een spannend avontuur voor de stoerste kinderen! Als de avond valt en het dorp gehuld is in schaduwen, verzamelen we bij de voetbalkantine van Hollandia-T. In groepjes gaan de kinderen op pad voor een huiveringwekkende tocht door het dorp. Onderweg worden ze geconfronteerd met allerlei griezelige settings en verrassingen die hen de stuipen op het lijf jagen.

Wat kun je verwachten?

Onze Griezeltocht is geschikt voor kinderen van groep 5 t/m groep 8 en veiligheid staat bij ons altijd voorop. Elk groepje wordt begeleid door volwassen begeleiders die zorgen dat iedereen veilig blijft, terwijl de griezelige sfeer tot leven komt. Spannende verhalen, onverwachte ontmoetingen en enge geluiden maken deze tocht tot een onvergetelijke ervaring.

Praktische informatie:

  • Datum: 2025: 18 januari
  • Tijd: Start eerste groep om 18:00 uur
  • Verzamelpunt: Voetbalkantine Hollandia-T
  • Leeftijdsgroep: Groep 5 t/m 8
  • Aanmelden: Aanmeldinfo volgt t.z.t.

Durf jij het aan om het mysterie van de nacht te trotseren? Trek je dapperste schoenen aan en sluit je aan bij onze Griezeltocht. Een avontuur dat je niet snel zult vergeten!

Griezeltocht 2024 aftermovie

Aftermovie 2024

play

Organisatie Griezeltocht

Organisatie griezeltocht:

Carine Hof, Esther Quaedflieg, Peter Entes, Ruud Pronk en Jill Bruin

Voor vragen kun je een e-mail sturen naar info@jeugdtuitjenhorn.nl of kun je contact opnemen met één van de bestuursleden van Stichting Jeugd Tuitjenhorn.