Sinterklaasintocht

Sinterklaasintocht: Magie en verrassingen voor iedereen!

Sinterklaas is een van de meest geliefde evenementen in Tuitjenhorn, en elk jaar wordt er weer veel aandacht aan dit evenement besteed om er een onvergetelijke belevenis van te maken. Met verrassende acts, een speciaal geschreven lied en een avondintocht, zorgt dit feest voor spanning en plezier voor jong en oud.

Wat kun je verwachten?

De intocht van Sinterklaas vindt de laatste jaren ’s avonds plaats, wat het extra spannend maakt voor de kinderen. De tocht door het dorp is gevuld met diverse acts en activiteiten op verschillende plekken, waardoor iedereen volop kan genieten van de feestelijke sfeer.

Na de tocht door het dorp barst er een groot feest los in Ahoj Tuitjenhorn. Hier komen ouders en kinderen samen om te genieten van de gezellige sfeer en de vrolijke pieten. Er is muziek, dans en volop vermaak voor iedereen. Het professionele team zorgt elk jaar weer voor een passend lied op een bekende hit, waardoor iedereen kan meezingen en mee swingen.

Voor de oudere kinderen is er een spannende trefbalwedstrijd met de pieten in gymzaal De Groet. Dit sportieve evenement is een groot succes en biedt een leuke en actieve manier om het Sinterklaasfeest mee te vieren.

Praktische informatie:

  • Datum: half november, exacte datum volgt
  • Tijd: Avond, start om 17.00 uur
  • Locaties: Dorpstocht, Ahoj Tuitjenhorn, Gymzaal De Groet
  • Doelgroep: Alle leeftijden, speciale activiteiten voor oudere kinderen

Sinterklaas in Tuitjenhorn is een feest dat je niet wilt missen. Met verrassingen, een feestelijke optocht en volop gezelligheid in Ahoj Tuitjenhorn, is er voor iedereen wat te beleven.

Organisatie Sinterklaas

Organisatie Sinterklaasintocht

 

Esther Quaedflieg, AnneKees Meines, Nancy Entes, Bianca de Boer, Rolf Tiebie, Maaike Groot, Bo van Schagen

Voor vragen kun je een e-mail sturen naar info@jeugdtuitjenhorn.nl of kun je contact opnemen met één van de bestuursleden van Stichting Jeugd Tuitjenhorn.