Groepsindeling Timmerdorp 2024

Op woensdag 28 en donderdag 29 augustus is het weer tijd voor het jaarlijkse Timmerdorp! De inschrijfperiode is inmiddels voorbij en de teamindeling is gereed. We kunnen niet wachten om samen met jullie twee fantastische dagen te beleven.

Controleer de teamindeling

We willen iedereen vragen om goed naar de teamindeling te kijken. Het is belangrijk dat je controleert waar je bent ingedeeld, vooral als je bent ingedeeld als hulpouder. Graag zelf een hamer, zaag, nijptang meenemen en denk aan dichte schoenen (verplicht voor iedereen) en een veiligheidsvestje.

Afbreekploeg

Onderaan de groepsindeling vind je ook een lijst met namen van ouders die zijn ingedeeld voor de afbreekploeg. Voor deze taak hebben we het liefst vaders vanwege de benodigde mankracht. Jullie hulp is onmisbaar om na het evenement alles netjes en snel op te ruimen.

Huisreglement

Daarnaast willen we iedereen vragen om het huisreglement goed door te nemen. Het is belangrijk dat iedereen op de hoogte is van de regels om ervoor te zorgen dat Timmerdorp veilig en plezierig verloopt voor alle deelnemers.

We waarderen alle hulp enorm en willen jullie alvast bedanken voor jullie inzet en enthousiasme. Samen maken we van Timmerdorp 2024 weer een onvergetelijk evenement voor alle kinderen!

Praktische informatie:

  • Datum: Woensdag 28 en donderdag 29 augustus
  • Locatie: Terrein van IJsbaan SIS
  • Tijd: woensdag van 09.00 uur- 14.30 uur. Donderdag van 09.00 – 14.00 uur
  • Bezoek: Op de donderdag om 14.00- 14.45 uur zijn ouders, broers/zussen, opa’s/oma’s welkom om de hutten te komen bekijken.
Groepsindeling Timmerdorp 2024