Kinderkermisviswedstrijd

Kinderkermisviswedstrijd: Een traditioneel visspektakel!

Op zondagochtend van de Tuitjenhorner kermis organiseren we al meer dan 50 jaar de traditionele Kinderkermisviswedstrijd. Dit evenement is een geliefde traditie in ons dorp en biedt kinderen de kans om hun hengelvaardigheden te laten zien en te genieten van een gezellige ochtend aan het water.

Wat kun je verwachten?

De Kinderkermisviswedstrijd is een leuke en leerzame ervaring voor alle jonge vissers die wonen in Tuitjenhorn of naar school gaan in Tuitjenhorn. Kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn welkom om deel te nemen en hun geluk te beproeven en deelname is altijd onder begeleiding van een volwassene. Of je nu een ervaren visser bent of voor de eerste keer een hengel vasthoudt, iedereen gaat met een mooie prijs naar huis.

Tijdens de wedstrijd wordt er gevist in een ontspannen sfeer. De vrijwilligers zorgen voor de benodigde begeleiding en tips, zodat iedereen optimaal kan genieten van deze viswedstrijd. Aan het einde van de ochtend worden de prijzen uitgereikt voor de grootste vangst en de meeste vissen, maar iedereen heeft prijs.

Praktische informatie:

  • Datum: Zondagochtend van de Tuitjenhorner kermis
  • Tijd: Start om 10:00 uur
  • Locatie: Vijver achter de Punter, De Vlet en De Piek
  • Doelgroep: Kinderen van 4 t/m 12 jaar en wonend of naar schoolgaand in Tuitjenhorn
  • Aanmelden: Aanmeldinformatie volgt t.z.t.

Pak je hengel en kom naar de Kinderkermisviswedstrijd voor een onvergetelijke ochtend vol visplezier!

Organisatie viswedstrijd

Organisatie griezeltocht:

Diana Tijm, 

Voor vragen kun je een e-mail sturen naar info@jeugdtuitjenhorn.nl of kun je contact opnemen met één van de bestuursleden van Stichting Jeugd Tuitjenhorn.